Therapie

Ieder mens is uniek en daarom gebruiken wij maatwerk want wat voor de ene persoon werkt, werkt niet voor de ander.
Wij zijn al 7 jaar gespecialiseerd in het afvallen, een combinatie van orthomoleculaire geneeskunde en hypnotherapie.
Tijdens de lipoedeem therapie  maken we gebruik van onze professionele kennis van de orthomoleculaire geneeskunde, lipoedeem behandeling en (soms) hypnotherapie om je lichaam weer gezond en in balans te krijgen.
Wij coachen en begeleiden jou tijdens dit proces.
Daarom denk ik dat ik jou heel goed kan helpen om de lipoedeem niet door symptoombestrijding  maar juist door de onderliggende oorzaken te bestrijden en te behandelen
Wanneer je de intake en de eerste consult hebt geboekt, stuur ik je het digitaal intakeformulier zodat ik al van te voren inzicht heb over je lipoedeem en eventueel verder overgewicht.
Je ontvangt ook een voedingsdagboekje die je voor de intake al ingevuld hebt.
Je start altijd met een kennismaking/ intake gesprek en direct daarna vindt het eerste consult  plaats.
De eerste intake + consult duurt ongeveer plm. 1,5 uur waarbij ik wat meer van je wilt weten, bespreken we de vermoedelijke oorzaak van jouw lipoedeem en eventueel verder overgewicht, maken we het plan van aanpak en geven we professioneel voeding, supplementen en beweging adviezen op maat voor een gezonde levensstijl. Je ontvangt per mail ook het werkboekje.
Indien nodig kunnen wij een haarmineralen en bloedonderzoek laten verrichten. Wij kunnen dit voor jou verzorgen en zelf de uitslagen analyseren, interpreteren en behandelen.

Het tweede consult is na ongeveer 1 week.
Bij het tweede consult we bespreken we wat er na de eerste consult al is veranderd. Wat er al goed gaat. Misschien komen  andere dingen  ineens naar voren. Dit duurt 30 minuten.
Het derde consult is na een maand maar kan op verzoek eerder plaats vinden.
Tussen de derde en vierde consult laat ik meestal zes weken zitten. Tijdens het vierde  consult evalueren we.We dan kijken we of er nog problemen  zijn en die gaan we dan uiteraard nog aanpakken indien dit het geval is. Verder geef ik cliënten nog wat extra tips en advies. Wanneer er nog meer consulten nodig zijn bespreken we dit.
Tijden het gehele traject begeleid en coach ik jou, krijg je persoonlijke voeding- en supplementen adviezen, een werkboekje en eventueel links voor recepten.

Wij kunnen bij klachten gebruik maken van onze kennis van hypnotherapie
Hypnotherapie kan helpen de pijn te verminderen, stressreductie, early life stress, positief zelfbeeld ontwikkelen, een juiste mindset krijgen om gezonde eetgewoonten en levensstijl te
ontwikkelen.
Je krijgt dan een ander intakeformulier dat betrekking heeft op de hypnotherapie.
Tijdens deze intake leg ik uit wat hypnose is en doe ik testjes met jou. Daarna kan de hypnose sessie starten. Hoeveel sessies je nodig hebt hangt van de klachten af.
Een hypnose sessie duurt 60 minuten.